Në dritën e Kur’anit dhe Sunetit

LIGJERATAT E FUNDIT

POSTIMET E FUNDIT

Abonohu në email

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

TEMA TË NDRYSHME

ORARI I LIGJERATAVE

 Dita Koha HoxhaMësimi
 E Marte18:30Lulzim PerçukuLigjerata
 E Mërkure18:00Petrit PerçukuShkronja të Kuranit, texhvid, lexim
 E Enjëte18:30Lulzim PerçukuLigjerata
 E ShtunePas Sabahut
18:30
Petrit Perçuku
Lulzim Perçuku
Gjuhë Arabe, Fikh, Usul Fikh, Akide, Kur’an, Sire, Tefsir
Ligjerata
 E DielePas Sabahut
18:30
Petrit Perçuku
Lulzim Perçuku
Gjuhë Arabe, Fikh, Usul Fikh, Akide, Kur’an, Sire, Tefsir
Ligjerata

Lokacionin e Qendrës Udhëzimi mund ta gjeni këtu,  Të gjidha derset që mbahen nga hoxha Lulzim Përquku mund ti shikoni Live këtu, gjat kohës së cekur në tabelë apo pasi të ngarkohen në YouTube në këtë kanal.