Bëhu çelës i mirësisë!

Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem ka thënë: "Ka prej njerëzve që janë çelësa të së mirës dhe dry të së keqës. E ka prej njerëzve që janë çelësa të së keqës e dry të së…

Lexo më shumë
Mbyll Menyn