Si ta arrijmë përuljen në namaz?

Disa shkaqe që veprohen para se të hysh në namaz, të cilat të ndihmojnë në arritjen e përuljes në faljen e namazit: 1. Njohja e Allahut. Përmes saj ndriçohet zemra e mendja dhe përmirësohen gjymtyrët.…

Lexo më shumë

Si të lirohemi nga zjarri?

Nga Enes bin Māliku (radijAllahu anhu) përcillet të ketë thënë: "I Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) ka thënë: "Atij që falet për Allahun me xhemat dyzetë ditë duke e arritur tekbīrin fillestar i…

Lexo më shumë
Mbyll Menyn