7. KËSHILLA TË DOBISHME

Dijetari i madh Salih El-Feuzan (Allahu e ruajttë) thotë: "Ditët e sotme janë ditë të sprovave e sherreve, dhe muslimani është bërë sikur delja në mesin e ujqërve që duan ta shqyejnë. Andaj, rrini me…

Lexo më shumë

Shtrydhja e organit pas urinimit

Shejh AbdulAziz bin Baz (Allahu e mëshiroftë) http://binbaz.org.sa/mat/8783 Isa bin Jezdad përcjellë nga babai i tij (radijAllahu anhu) të ketë thënë: "I Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) ka thënë: "Pasi që ndonjëri prej…

Lexo më shumë

Kundërpërgjigje ndaj një dyshimi

Kundërpërgjigje ndaj një dyshimi[1] Nëse dikush thotë: I Dërguari (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) ka thënë: “Mos u përngjasoni jehudive dhe të krishterëve, mirëpo lëshoni mjekrat, shkurtoni mustaqet dhe ngjyrosini qimet e thinjura”[2]. Si të largohemi…

Lexo më shumë
Mbyll Menyn