Fjala e mirë ndaj prindërve

Fjala e mirë ndaj prindërve Hoxhë Jeton Bozhlani Sjellja dhe edukata ndaj prindit duhet të jetë të veçanta. Por edhe fjalët, mënyra e të folurit dhe të biseduarit duhet të jenë të veçanta ndaj tyre.…

Lexo më shumë
  • 1
  • 2
Mbyll Menyn