Namazi pas atij që e rruan mjekrën

Shejh AbdulAziz bin Baz (Allahu e mëshiroftë) http://binbaz.org.sa/mat/4600 Pyetje: A bën të falet namazi pas atij që e rruan mjekrën? Përgjigje: Namazi pas tij është i saktë, sepse ai është mëkatar dhe jo jobesimtar. Sipas…

Lexo më shumë

Mbyllja e syve gjatë namazit

http://binbaz.org.sa/mat/14968 Shejh AbdulAziz bin Baz (Allahu e mëshiroftë) Pyetje: Cili është vendimi lidhur me mbylljen e syve gjatë namazit, ngase unë frikohem që nëse i mbaj të hapur do ta hedhë shikimin rreth e rrotull…

Lexo më shumë
  • 1
  • 2
Mbyll Menyn