Tregtia me monedha

"Fetava Shejh Abdulaziz Ibën Baz" - 19/60 Pyetje: A i lejohet muslimanit të blejë dollar apo ndonjë monedhë tjetër me një çmim të ulët, dhe t’i shes ato pasi t’u rritet vlera? Përgjigje: Nuk ka…

Lexo më shumë
Mbyll Menyn