Në dritën e Kur’anit dhe Sunetit

Në rast se personi ha nga harresa

ramazan

Në rast se personi ha nga harresa kur është agjërueshëm në Ramazan dhe pastaj vazhdon të mos agjërojë atë ditë pa e ditur se nuk i është prishur agjërimi, a duhet ta kompensojë atë ditë?

Hoxhë Jeton Bozhlani: Personi që ka ngrënë me harresë gjatë agjërimit dhe më pas ka vazhduar të hajë me bindjen se i është prishur agjërimi, për shkak të paditurisë, ai obligohet ta kompensojë atë ditë dhe nuk ka ndonjë obligim tjetër.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva