Shpjegimi i emrave dhe cilësive të Allahut: el-kejd li adaihi, el-lutfu, el-la'nu, el-mu'minu

Ligjëron: Lulzim Perçuku (video)

Shpërndaje:

Print Friendly and PDF
W3Schools

Mbyll Menyn