Ligjeratat e fundit

Abonohu në email

Pranoni artikujt e rinjë me email duke u abonuar

Tema të ndryshme

Si filloi shirku?

Teuhidi është esenca te njerëzit. Në fillim, Profeti Adem dhe njerëzit pas tij, kanë qenë njerëz që e kanë njësuar Allahun në adhurim. Shirku ka

Lexo më shumë »

Orari i Ligjeratave

Azhurnuar: Shtator 2018

 Dita Koha HoxhaMësimiMund të prezantojnëLokacioni
 E Enjëte18:00Petrit PerçukuShiko DetajetVajzat 7-12 vjeçeQendra Udhëzimi, Prishtinë
 E MartëPas AkshamitLulzim PerçukuLigjerata: Akide UasitijeMeshkujtQendra Udhëzimi, Prishtinë
 E EnjëtePas AkshamitLulzim PerçukuLigjerata: Fikhu i lutjeve dhe dhikreveMeshkujtQendra Udhëzimi, Prishtinë
 E ShtunePas SabahutPetrit PerçukuGjuhë Arabe, Fikh, Usul Fikh, Akide, Kur’anMeshkujtQendra Udhëzimi, Prishtinë
 E ShtunePas AkshamitLulzim PerçukuLigjerata: Fikhu i lutjeve dhe dhikreveMeshkujtQendra Udhëzimi, Prishtinë
 E DielëPas SabahutPetrit PerçukuGjuhë Arabe, Fikh, Usul Fikh, Akide, Kur’anMeshkujtQendra Udhëzimi, Prishtinë
 E DielëPas AkshamitLulzim PerçukuLigjerata: Si ta përmirësosh zemrënMeshkujtQendra Udhëzimi, Llapushnik

Lokacionin e Qendrës Udhëzimi mund ta gjeni këtu (kliko për ta parë),  Të gjidha derset që mbahen nga hoxha Lulzim Përquku mund ti shikoni Live këtu, gjat kohës së cekur në tabelë apo pasi të ngarkohen në YouTube në këtë kanal.

Mbyll Menyn